» شهرستان » جراحی تعویض مفصل زانو در بیمارستان امام علی(ع) کازرون
شهرستان
کد خبر:41831 | ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ ساعت ۱۲:۱۱

جراحی تعویض مفصل زانو در بیمارستان امام علی(ع) کازرون

پرتو جنوب

سرپرست شبکه بهداشت و درمان کازرون از انجام عمل ارتوپدی تعویض مفصل زانو در بیمارستان حضرت امام علی(ع) این شهرستان خبر داد.

به گزارش پرتو جنوب به نقل از روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون، دکتر “فرشید جاودانی” گفت: عمل تعویض مفصل زانو یا آرتروپلاستی، عملی ارتوپدی است که مفصل آسیب دیده بیمار به طور کامل جایگزین می شود.

او افزود: عمل تعویض مفصل زانوی چپ برای بانویی ۷۶ ساله و توسط دکتر “محمدسعید مرادی” متخصص ارتوپدی در بیمارستان حضرت امام علی(ع) انجام شده است و بیمار با وضعیت عمومی مطلوب، مراقبت های درمانی بعد از عمل جراحی را دریافت می کند.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان ابراز امیدواری کرد با توسعه خدمات درمانی و ایجاد بستری مناسب برای انجام اینگونه اعمال جراحی در کازرون، از میزان مراجعه بیماران به مرکز استان برای دریافت خدمات سلامت کاسته شود.

دیدگاهتان را بنویسید

  • ×