» شهرستان » دهمرده: کمبود کود نداریم، مشکل قاچاق کود یارانه‌ای داریم
شهرستان
کد خبر:61221 | ۱۸ خرداد ۱۴۰۵ ساعت ۱۶:۰۷

دهمرده: کمبود کود نداریم، مشکل قاچاق کود یارانه‌ای داریم

پرتو جنوب 0

مدیریت آب و مقابله با قاچاق کود، اولویت جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان

علیرضا دهمرده با اعلام حرکت به سمت طرح‌های کوچک با مصرف آب کمتر، از ایجاد ۱۰ واحد دامداری کوچک در هر شهرستان خبر داد و تأکید کرد: مشکل کمبود کود نداریم بلکه چالش اصلی، خروج غیرقانونی کود یارانه‌ای از مرزهاست.

به گزارش پرتو جنوب؛ رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان از اجرای ۱۰ طرح دامداری کوچک‌مقیاس در هر شهرستان، تأمین کامل کود شیمیایی متناسب با سطح زیرکشت، و قیمت مناسب خرید تضمینی گندم خبر داد و خواستار همکاری فرمانداران برای مدیریت بهینه منابع آب، سوخت و نهاده‌های کشاورزی شد.

علیرضا دهمرده، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان، در جلسه ساماندهی منابع آب اراضی کشاورزی با اشاره به رویکرد جدید این سازمان اظهار داشت: سیاست محوری سازمان جهاد کشاورزی، حرکت به سمت اجرای طرح‌های کوچک‌مقیاس با نیاز آبی پایین است.

وی افزود: با حمایت استاندار، در هر شهرستان استان ۱۰ طرح دامداری کوچک راه‌اندازی شده و حمایت‌های لازم از این طرح‌ها تداوم خواهد داشت.

تأمین کامل کود شیمیایی؛ مشکل اصلی قاچاق یارانه‌ای است
دهمرده در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وضعیت تأمین کود شیمیایی در استان تأکید کرد: هر میزان که کشاورزان بر اساس سطح زیرکشت خود در سامانه ثبت‌نام کنند، کود مورد نیازشان تأمین می‌شود و هیچ کمبودی در این حوزه وجود ندارد. وی خروج غیرقانونی کود یارانه‌ای از مرزها را مهم‌ترین چالش این بخش دانست و خواستار برخورد جدی با این پدیده شد.

آغاز برداشت گندم در جنوب استان؛ قیمت تضمینی مناسب تعیین شده است
رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان با اعلام شروع برداشت گندم در مناطق جنوبی استان گفت: قیمت خرید تضمینی گندم در سال جاری مناسب تعیین شده و از همه کشاورزان انتظار می‌رود محصول خود را صرفاً به مراکز خرید دولتی تحویل دهند و از فروش به دلالان خودداری کنند.

لایروبی انهار با وجود محدودیت اعتبارات
دهمرده با اشاره به ضرورت لایروبی انهار در منطقه سیستان تصریح کرد: با وجود محدودیت اعتبارات، در سال‌های اخیر عملیات بازگشایی و لایروبی تعدادی از مسیرهای انتقال آب در شهرستان‌های منطقه انجام شده تا ضمن هدایت آب به مزارع، دسترسی کشاورزان به منابع آبی تسهیل شود.

درخواست همکاری فرمانداران برای مدیریت بهینه نهاده‌ها
وی در پایان خواستار همکاری همه‌جانبه فرمانداران و مدیران شهرستانی برای مدیریت بهینه منابع آب، سوخت و نهاده‌های کشاورزی شد و تأکید کرد: بدون هماهنگی میان‌بخشی، دستیابی به اهداف توسعه پایدار کشاورزی در استان میسر نخواهد بود.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×