» آرشیو » مربایی متفاوت با سیب گلاب
آرشیو - خانه خاص
کد خبر:5663 | ۹ تیر ۱۴۰۲ ساعت ۲۱:۳۷

مربایی متفاوت با سیب گلاب

پرتو جنوب

سیب‌گلاب دارای طبع گرم و‌ تر است، به همین علت گزینه‌ای مناسب برای افراد دارای طبع سرد و خشک به‌شمار می‌رود. می‌توان از این میوه یک مربای خوشمزه نیز تهیه کرد؛ البته موارد کاربرد این سیب بسیار زیاد است و به صورت‌های مختلفی مانند کمپوت، خورش، حلوا و فالوده مصرف می‌شود.
به گزارش پرتو جنوب به نقل از جام جم آنلاین، مربای سیب‌گلاب یکی از مربا‌های بسیار خوشمزه است که می‌توانید به‌صورت درسته و کامل یا به‌صورت خرد شده، تهیه کنید. طرز تهیه این مربا بسیار ساده است. این مربا را می‌توانید به همراه صبحانه و عصرانه سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه مربای سیب‌گلاب درسته:

سیب سالم و سفت: یک کیلوگرم
شکر: ۷۰۰ تا یک کیلوگرم
آبلیموترش: یک‌چهارم پیمانه
گلاب: یک‌چهارم پیمانه
چوب دارچین: یک تکه
جوهر‌لیمو: نوک قاشق چای‌خوری
زعفران: به دلخواه

برای تهیه مربای سیب‌گلاب این موارد را به کار ببرید:

مرحله اول: آماده‌سازی سیب
برای تهیه مربای سیب‌گلاب روش‌های مختلفی وجود دارد و شما می‌توانید این مربا را پوست بگیرید و رنده یا خرد کنید یا می‌توانید به شکل درسته تهیه کنید که ظاهر زیبایی دارد. داخل یک کاسه مقداری آب و آبلیموترش بریزید و کنار بگذارید تا سیب‌ها را بعد از پوست‌گیری داخل آن قرار دهید تا سیاه نشوند. سیب‌ها را پوست بگیرید و از انتها سیب‌ها را هسته‌گیری کنید و داخل آب و آبلیموترش قرار دهید تا سیاه نشوند.

مرحله دوم: افزودن آب و شکر
سیب‌ها را آبکش کنید و در یک قابلمه مسی یا لعابی بریزید و در حدی آب اضافه کنید تا روی سیب‌ها را بگیرد. چوب دارچین و به دلخواه چند دانه هل اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا به‌جوش بیاید. وقتی یک جوش خورد باید شکر را به‌صورت یکباره به سیب‌ها اضافه کنید.

مرحله سوم: قوام شربت
حرارت را کم کنید تا سیب‌ها پخته و شربت به قوام برسد. می‌توانید به دلخواه زعفران دم‌کرده اضافه کنید تا سیب‌ها زرد‌رنگ شود یا می‌توانید بدون زعفران بگذارید تا پخته شده و قرمز‌رنگ شود.

مرحله چهارم: تهیه مربای سیب‌گلاب
در انتها وقتی شربت به قوام دلخواه رسید، جوهر‌لیمو و گلاب را اضافه کنید و بعد از چند دقیقه مربا را از روی حرارت بردارید و گاز را خاموش کنید.

خواص سیب‌گلاب
سیب‌گلاب جزو خانواده سیب‌ها محسوب شده و یک میوه تابستانی به‌شمار می‌رود. این میوه دارای ترکیبات ارزشمندی مانند آنتی‌اکسیدان، ویتامین A، ویتامین‌های گروه B، ویتامین C، پتاسیم، فسفر، آهن و کلسیم است. پوست سیب‌گلاب نسبت به سایر سیب‌ها ضخیم‌تر بوده و به همین دلیل عطر خود را بیشتر حفظ می‌کند.
این میوه به سبب داشتن فیبر بالا در بهبود عملکرد دستگاه گوارش موثر است. به گزارش مجله پزشکی آسان طب، مشکلاتی مانند ترش کردن، ریفلاکس، حالت تهوع و درد در ناحیه معده با خوردن سیب‌گلاب برطرف می‌شود.
خوردن سیب گلاب موجب تقویت اعصاب شده و آرامش را به افراد هدیه می‌دهد. سیب‌گلاب خاصیت آرام‌بخشی داشته و تقویت‌کننده مغز است. به‌طور کلی فسفر موجود در این سیب، اعصاب و مغز را تقویت می‌کند.
تحقیقات نشان داده‌است که مقدار بالای فیبر موجود در سیب‌گلاب موجب کاهش کلسترول بالای خون می‌شود، بنابراین برای کاهش کلسترول بالای خون خود، خوردن سیب‌گلاب را از یاد نبرید.
آنتی‌اکسیدان‌های موجود در این میوه موجب پیشگیری از بروز سرطان می‌شود. بهتر است بدانید یکی از سرطان‌های قابل پیشگیری با خوردن سیب‌گلاب، سرطان ریه است.
مصرف سیب‌گلاب موجب کاهش استرس و اضطراب در افراد شده و بی‌خوابی را درمان می‌کند.

 

Print Friendly, PDF & Email
  • ×