» شهرستان » شهردار صدرا: انسجام و همراهی مردم، پشتوانه توسعه و آبادانی شهر است
شهرستان
کد خبر:69125 | ۵ مهر ۱۴۰۵ ساعت ۱۶:۰۹

شهردار صدرا: انسجام و همراهی مردم، پشتوانه توسعه و آبادانی شهر است

پرتو جنوب 0

همایش پیاده‌روی خانوادگی شهر صدرا با حضور پرشور مردم و جمعی از مسئولان برگزار شد.

قدرت ما از مردم است

سید علاءالدین کراماتی، فرماندار شیراز در این همایش با قدردانی از حضور پرشور مردم و برگزارکنندگان برنامه اظهار کرد: مردم در نگاه امام راحل، شهدا و مسئولان دلسوز نظام جمهوری اسلامی اصل هستند و قدرت ما از مردم است.

به گزارش پرتو جنوب، وی با اشاره به سخنان اخیر رئیس‌جمهور در سازمان ملل افزود: اگر امروز عزتی در ایران وجود دارد که ایران را شهره آفاق کرده، به دلیل حضور مردم است.

فرماندار شیراز تأکید کرد: بر خود فرض و متعهد می‌دانم تا آنجا که در توانم است از مردم حمایت کنم، کاستی‌ها را انعکاس دهم و تا جایی که می‌توانم در کنار مردم باشم.

 ساختن شهر صدرا با وحدت و انسجام شهروندان

پژمان شفیعی، شهردار صدرا نیز در این مراسم با قدردانی از حضور گسترده مردم گفت: این حضور و مشارکت، بار مسئولیتی ما را سنگین‌تر کرده و این انسجام، وحدت و همدلی شهروندان؛ سرمایه ای گران بهاء برای ساختن شهر صدرا خواهد بود.

وی افزود: با حضور و حمایت مردم تلاش می‌کنیم شهری پویا، بانشاط و امیدوار داشته باشیم و برنامه‌های فرهنگی، اجتماعی و ورزشی که بستر نشاط اجتماعی را فراهم می‌کنند، بیش از گذشته در دستور کار قرار دهیم.

شهردار صدرا با تأکید بر اهمیت سرمایه اجتماعی اظهار کرد: سرمایه اجتماعی و حضور مردم در برنامه‌ها می‌تواند بستری برای رسیدن به شهر آینده باشد.

شفیعی با اشاره به برنامه‌های مدیریت شهری گفت: پروژه‌های عمرانی، خدماتی و مرتبط با رفاه مردم، با حمایت شورای اسلامی شهر، یک‌به‌یک در دست برنامه‌ریزی و اقدام هستند و به‌زودی خبر آغاز عملیات یا افتتاح آنها به مردم اعلام خواهد شد.

وی تأکید کرد: شهر صدرا را به عنوان یک برند و یک الگو، به عنوان شهر آینده، در کشور معرفی خواهیم کرد.

 قدرت اصلی شهر و مدیریت شهری در دست مردم است

هاشم عزیزی، عضو شورای اسلامی شهر صدرا با اشاره به حضور پرشور مردم در این همایش گفت: این حضور، تعهد مدیریت شهری برای ادامه خدمت را افزایش داده است و تلاش می‌کنیم صدرا به حق خود برسد.

وی افزود: از سال ۱۴۰۰ تأکید کرده‌ایم که شهر فقط ساختمان و آسفالت نیست، بلکه مردم، همبستگی و مشارکت آنهاست. عزیزی همچنین با عذرخواهی بابت برخی کم‌کاری‌ها، بر اولویت کیفیت زندگی، سلامت و آرامش شهروندان تأکید کرد.

عضو شورای اسلامی شهر صدرا انتخاب پژمان شفیعی به عنوان شهردار را آغاز فصل جدیدی از کار و امید در شهر دانست و گفت: قدرت اصلی شهر و مدیریت شهری در دست مردم است و شورای شهر نیز بر عملکرد مدیریت شهری نظارت خواهد کرد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×