» نیازمندی ها » تبلیغات » گام‌های بانک مهر ایران برای تنوع‌بخشی به خدمات و تقویت تعامل با فعالان اقتصادی
تبلیغات - شهرستان
کد خبر:68424 | ۳۰ شهریور ۱۴۰۵ ساعت ۰۵:۲۶

گام‌های بانک مهر ایران برای تنوع‌بخشی به خدمات و تقویت تعامل با فعالان اقتصادی

پرتو جنوب 0

در ادامه دور دوم سفرهای استانی و با حضور دکتر «غلامرضا فتحعلی» مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران و اعضای هیأت عامل، همایش واحدهای صف و ستاد مدیریت شعب استان فارس برگزار شد.

به گزارش پرتو جنوب، مدیرعامل بانک مهر ایران با بیان اینکه اهداف برنامه جامع راهبردی بانک مرحله به مرحله در حال تحقق است، اظهار داشت: دور دوم سفرهای استانی با هدف بررسی میزان تحقق مصوبات سفر نخست، شناسایی ظرفیت‌های جدید و تقویت تعامل با فعالان اقتصادی و کسب‌وکارها در حال برگزاری است.

وی با اشاره به شرایط سیاسی و اقتصادی کشور در یک سال گذشته، گفت: بانک مهر ایران با اتکا به برنامه‌ریزی منسجم، انسجام سازمانی و تلاش کارکنان، توانست در همه شرایط خدمات خود را بدون وقفه به مشتریان ارائه کند.

فتحعلی با تأکید بر مطلوب بودن عملکرد بانک در شاخص‌های مختلف، خاطرنشان ساخت: روند اجرای برنامه جامع راهبردی رضایت‌بخش است و امروز بانک علاوه بر ارائه خدمات قرض‌الحسنه، در حوزه‌های ضمانت‌نامه و خدمات ارزی نیز فعالیت دارد. همچنین با طراحی محصولات و خدمات ویژه شرکت‌ها و اصناف، دامنه خدمات خود را بیش از گذشته توسعه داده است.

جزئیات خبر…

🔸🔹🔸🔹🔸
🆔 @bank_mehreiran

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×