» شهرستان » یک واحد مرغداری گوشتی در کازرون افتتاح شد
شهرستان
کد خبر:51215 | ۸ شهریور ۱۴۰۴ ساعت ۱۹:۲۴

یک واحد مرغداری گوشتی در کازرون افتتاح شد

پرتو جنوب ۰

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کازرون از افتتاح یک واحد مرغداری گوشتی صنعتی ۴۵ هزار قطعه ای همزمان با هفته دولت در این شهرستان خبر داد و گفت: این واحد سالانه ظرفیت تولید ۳۳۰ تن گوشت سفید را خواهد داشت.

به گزارش پرتو جنوب به نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کازرون؛ فرهمند آقایی با اشاره به اینکه زمین اجرای طرح مذکور به مساحت ۱۱هزار متر مربع از اراضی ملی در قالب طرح های واگذاری در اختیار مجری طرح قرار گرفته است، تصریح کرد: این مرغداری با سرمایه گذاری ۳۵میلیارد تومانی به اتمام رسیده است.

این مقام مسئول با بیان اینکه با بهره برداری از این واحد ظرفیت جوجه ریزی در هر دوره در شهرستان کازرون به یک میلیون و ۲۸۵۳۰۰ قطعه رسیده است، ابراز کرد: میزان تولید گوشت سفید در این شهرستان نیز به ۸۷۰۰ تن در سال خواهد رسید.

به گفته وی؛ با راه ‌اندازی این واحد مرغ گوشتی به طور مسقیم برای ۸ نفر اشتغالزایی مستقیم ایجاد شده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کازرون گفت: این طرح با حضورحجت اله رضایی معاون سیاسی،امنیتی،اجتماعی استانداری،زین العابدین نیک مرام فرماندار ویژه شهرستان کازرون ،سید عباس رضوی نژاد معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی ورضا فزونی مدیر امور طیور،زنبور عسل ،کرم ابریشم درشهرستان درکازرون افتتاح شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×