» شهرستان » استاندار بوشهر: ۲۰ فرایند راه اندازی منطقه آزاد بوشهر انجام شده است
شهرستان
کد خبر:64669 | ۷ مرداد ۱۴۰۵ ساعت ۱۹:۰۴

استاندار بوشهر: ۲۰ فرایند راه اندازی منطقه آزاد بوشهر انجام شده است

پرتو جنوب 0

استاندار بوشهر با اشاره به روند راه‌اندازی منطقه آزاد تجاری-صنعتی بوشهر اظهار کرد: از مجموع ۳۰ فرآیند پیش‌بینی‌شده برای راه‌اندازی این منطقه، تاکنون ۲۰ فرآیند انجام شده و پیگیری برای تکمیل مراحل باقی‌مانده ادامه دارد.

به گزارش پرتو جنوب به نقل از ایرنا؛ ارسلان زارع روز چهارشنبه در نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی  با تاکید  بر فراهم شدن زمینه سرمایه‌گذاری در منطقه آزاد تجاری-صنعتی بوشهر با همکاری اتاق بازرگانی و بخش خصوصی افزود: توسعه سرمایه‌گذاری در این منطقه می‌تواند به رونق هرچه بیشتر فعالیت‌های اقتصادی استان منجر شود.

وی یادآور شد: با تأکید بر نقش تعامل دولت و بخش خصوصی در شتاب‌بخشی به توسعه استان گفت: استفاده حداکثری از ظرفیت‌های اقتصادی بوشهر، از جمله منطقه آزاد تجاری-صنعتی، مستلزم همکاری مؤثر دستگاه‌های اجرایی، سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی است.

استاندار بوشهر تصریح کرد:دولت وفاق ملی با عزمی راسخ، تلاش شبانه‌روزی و با پیروی از منویات رهبر معظم انقلاب، خدمت صادقانه به مردم و پشتیبانی از نیروهای مسلح را که در دفاع از آب و خاک کشور مجاهدت می‌کنند، در صدر برنامه‌های خود قرار داده است.

وی با قدردانی از همراهی فعالان اقتصادی، تجار، بازرگانان، تولیدکنندگان، کشاورزان و مردم استان به‌ویژه در جریان جنگ تحمیلی اخیر، افزود: همدلی ارزشمندی میان مسئولان ارشد استان، از جمله مدیران اجرایی، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه بوشهر، نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری و نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی شکل گرفته که موجب کاهش بسیاری از مشکلات و دستیابی به دستاوردهای مطلوب شده است.

استاندار بوشهر با بیان اینکه هم‌افزایی دولت و بخش خصوصی، مسیر توسعه استان را هموار می‌کند، گفت: اولویت همه ارکان نظام، از جمله دولت، مجلس و بخش خصوصی، در شرایط کنونی احیای زیرساخت‌ها و واحدهای تولیدی است و هر بخشی که بر اثر اقدامات دشمنان آسیب ببیند، در کوتاه‌ترین زمان ممکن برای بازسازی و بازگشت آن به چرخه فعالیت اقدام خواهد شد.

زارع بر ضرورت ارائه پیشنهادهای کارشناسی و کاربردی در جلسات شورای گفت‌وگو تأکید کرد و ادامه داد: هدف از برگزاری این نشست‌ها، دستیابی به تصمیم‌های عملی برای تسهیل فضای کسب‌وکار، رفع موانع تولید، تقویت جایگاه اقتصادی استان و ارائه پیشنهادهای راهگشا به مدیران ملی و شوراهای مرکزی است.

وی با اشاره به روند بازسازی واحدهای آسیب‌دیده صنعتی اظهار کرد: بازگشت پتروشیمی‌ها و سایر زیرساخت‌های آسیب‌دیده به چرخه تولید از اولویت‌های دولت است و با دستور رئیس‌جمهور، شماری از اعضای کابینه از مناطق آسیب‌دیده استان بازدید کردند که در پی آن تصمیم‌های مناسبی برای جبران خسارت‌ها اتخاذ شد.

استاندار بوشهر افزود: در شرایط خاص کشور، اتاق بازرگانی و دیگر فعالان اقتصادی بخش خصوصی نقش مؤثری در تأمین کالاهای اساسی ایفا کردند و خوشبختانه در دوران جنگ، کمبود جدی در این زمینه وجود نداشت.

زارع با تأکید بر ضرورت تعامل بیشتر میان دستگاه‌های اجرایی و فعالان اقتصادی گفت: بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های استان، از جمله منطقه آزاد تجاری-صنعتی بوشهر، نیازمند همکاری مؤثر دولت، بخش خصوصی و سرمایه‌گذاران داخلی و در آینده سرمایه‌گذاران خارجی است و این همکاری می‌تواند زمینه‌ساز رونق تولید، اشتغال و توسعه اقتصادی استان باشد.

وی با اشاره به اجرای مصوبات سفر رئیس‌جمهور به استان بوشهر بیان کرد: بوشهر از استان‌های پیشرو در تحقق مصوبات سفر رئیس‌جمهور است و تمامی تعهدات پیش‌بینی‌شده برای سال ۱۴۰۴ به‌طور کامل محقق شده است.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×