دستگیری سارقین منزل و کشف 400 گرم طلاهای مسروقه
جانشین فرمانده انتظامي استان فارس از دستگيري 2 نفر سارق اهل یکی از استانهای غربی خبر داد که اقدام به سرقت 400 گرم طلا کرده بودند.
به گزارش پرتو جنوب؛ سردار “یوسف ملکزاده” در گفتوگو با خبرگزاری پليس، اظهار داشت: شب گذشته در پی وقوع 4 فقره سرقت حدودا 400 گرم طلا از منازل در چند نقطه از شهرستان گراش و متواری شدن سارقان با سواری پژو، بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت.
وی افزود: سریعا طرح مهار و برخورد با سارقین در سطح استان فارس اجرا و ماموران انتظامی شهرستان جهرم موفق شدند خودرو پژو 206 متعلق به متهمین را شناسایی و در یک حرکت ضربتی آن را توقیف نموده و 2 نفر سرنشین آن را نیز دستگیر کنند.
بیشتر بخوانید:
دستگیری سارقان طلاهای ۳۰ میلیاردی در شیراز
سردار “ملکزاده” با اشاره به اینکه در بازرسی از این خودرو حدود 400 گرم طلای مسروقه متعلق به شاکیان کشف شد، تصریح کرد: در بررسی تکمیلی مشخص شد که متهمین از سارقین در حرکت و اهل یکی از استانهای غربی هستند که پس از سرقت، قصد خروج از استان فارس داشتتند که با هوشیاری پلیس، ناکام شدند.
جانشین فرمانده انتظامي استان فارس با بیان اینکه متهمین برای سیر مراحل قانونی روانه دادسرا شدند، گفت: برخورد با سارقان و مخلان نظم و امنیت به صورت ویژه در دستور کار این فرماندهی است.
