کازرون با 30 واحد مرغداری، جزء 10شهرستان اول فارس در تولید گوشت سفید
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کازرون ازفعالیت 30 واحد مرغداری فعال در این شهرستان خبر داد.
به گزارش پرتو جنوب به نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کازرون؛ فرهمند آقایی با بیان اینکه اینکه احداث و راهاندازی واحدهای مرغداری نیازمند اخذ مجوزهای لازم از مراجع ذیصلاح است افزود: در ۶ ماه گذشته یک واحد پرورش مرغ گوشتی 45 هزار قطعه ای با اخذ مجوزهای لازم به مرغداری های شهرستان اضافه شده است و مجوع مرغداری های فعال به 30 واحد رسیده است.
وی بیان کرد: مجموع ظرفیت این واحدها بیش از یک میلیون و 200 هزار قطعه در یک دوره پرورش مرغ گوشتی است و ظرفیت تولید سالیانه گوشت سفید در شهرستان حدود 8700 تن می باشد.
وی افزود: در هر واحد پرورش مرغ گوشتی در سال امکان چهار مرتبه جوجهریزی وجود دارد و از ابتدای سال جاری تا کنون تعداد جوجه ریزی بیش از یک میلیون و نهصد هزار قطعه بوده است و واحدهای مرغداری بر اساس برنامه ریزی های انجام شده اقدام به جوجه ریزی می کنند.
آقایی در ادامه بیان کرد: فعالیت این تعداد مرغداری گوشتی در شهرستان منجر به ایجاد اشتغال مستقیم برای 150 نفر شده است.
شهرستان کازرون جزء 10 شهرستان اول استان فارس در تولید گوشت سفید است.
