» حوادث » کلاهبرداری اينترنتی به بهانه پیش فروش خودرو در اينستاگرام
حوادث
کد خبر:27245 | ۷ تیر ۱۴۰۳ ساعت ۱۹:۰۴

کلاهبرداری اينترنتی به بهانه پیش فروش خودرو در اينستاگرام

پرتو جنوب 0

فرمانده انتظامي شهرستان فيروزآباد از دستگيري فردي که با شگرد پيش فروش خودرو در اينستاگرام اقدام به کلاهبرداري مي کرد، خبر داد.
به گزارش پرتو جنوب، سرهنگ “مهدي جوکار” در گفت و گو با خبرگزاري پليس، اظهار داشت: فردي با مراجعه به پليس فتا مدعي شد از طريق اينستاگرام با پرداخت 2 ميليارد ريال پيش پرداخت قصد خريد خودرو را داشته که پس از واريز وجه متوجه شده سايت جعلي و فرد مورد نظر پاسخگو نبوده است که موضوع به صورت ويژه در دستور کار قرار گرفت.
وي افزود: در بررسي هاي اوليه مشخص شد که متهم از طريق صفحه اينستاگرامي جعلي فروش خودرو اقدام به کلاهبرداري مي کرده است که پس از اقدامات فني و اطلاعاتي ماموران، هويت وي مشخص شد.
سرهنگ جوکار تصريح کرد: شگرد متهم به اين صورت بود که وي پس از آشنايي با يک مغازه طلافروشي از طريق سايت ديوار در شهر تبريز، با بيان اينکه قصد خريد طلا دارد ضمن اخذ شماره حساب، آن را بدون اطلاع و آگاهي طلافروش دراختيار متقاضيان خريد خودرو قرار مي داد و پس از انتقال وجه از طريق مالباختگان رسيد ارسالي از سوي قربانيان را به طلافروش ارسال و با دادن آدرس صوري و شماره تلفن که به اسم خود کلاهبردار نبوده است، طلاهاي ارسالي را تحويل مي گرفته است.

بیشتر بخوانید:

کلاهبرداری ۲۱۰ میلیاردی به بهانه فروش لوازم آرایشی و بهداشتی

سرهنگ جوکار اظهار داشت: متهم که در استان “يزد” سکونت داشت شناسايي و پس از هماهنگي با مرجع قضائي و تعقيب و مراقبت و تلاش هاي شبانه روزي ماموران، با همکاري ماموران پليس فتا استان يزد دستگير شد.
وي ادامه داد: تاکنون تعداد 3 نفر از شکات و مالباختگان با مبلغ کلاهبرداري 6 ميليارد ريال شناسايي شده اند که تحقيقات همچنان براي شناسايي ساير شکات ادامه دارد.
فرمانده انتظامي شهرستان فيروزآباد در پايان خاطر نشان کرد: شهروندان در نمايندگي هاي مجاز اقدام به ثبت نام کرده و در تنظيم قراردادها دقت لازم را داشته و از انتقال وجه به اشخاص حقيقي خودداري و مبالغ قرارداد را به حساب هاي اعلامي از سوي شرکت مربوطه واريز کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×