» حوادث » کشف گنج‌یاب غیرمجاز در منطقه فهلیان شهرستان ممسنی
حوادث
کد خبر:71779 | ۷ آبان ۱۴۰۵ ساعت ۱۴:۲۵

کشف گنج‌یاب غیرمجاز در منطقه فهلیان شهرستان ممسنی

پرتو جنوب 0

فرمانده انتظامی ممسنی از کشف یک دستگاه گنج‌یاب قاچاق به ارزش یک میلیارد و 700 میلیون ریال توسط مأموران پاسگاه فهلیان خبر داد.
به گزارش پرتو جنوب به نقل از خبرگزاری پلیس؛ سرهنگ “سیدمحمد یوسفی” اظهار داشت: در اجرای طرح برخورد با قاچاق و احتکار تجهیزات غیرمجاز، مأموران پاسگاه انتظامی فهلیان این شهرستان حین گشت زنی در سطح حوزه استحفاظی به یک نفر عابر پیاده مشکوک شدند.
وی افزود: مأموران در بازرسی از کوله پشتی همراه وی، موفق شدند یک دستگاه گنج‌یاب قاچاق و غیرمجاز که ارزش آن توسط کارشناسان یک میلیارد و 700 میلیون ریال برآورد شده است، کشف کنند.
فرمانده انتظامی ممسنی با بیان اینکه متهم پس از تشکیل پرونده به همراه اموال مکشوفه برای سیر مراحل قانونی به پاسگاه دلالت داده شد، تصریح کرد: پلیس با هرگونه اقدام غیرقانونی قاطعانه برخورد می کند.
انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×