بازی دو سر باخت
نویسنده : مسلم احمدی – خبرنگار پایگاه خبری پلیس فارس
کم کم از درس و دانشگاه به عشق “فرشاد” دست کشیدم، فکر زندگی کردن با او زیر یک سقف روز به روز در سرم جولان می داد و به رویاهای آینده ام فکر می کردم.
۱۹ ساله بودم که از علاقه پسردایی ام به خودم مطلع شدم. انگار دنیا در چند ساعت برایم از آن رو به این رو شد، خودم را معلق در بین زمین و آسمان حس می کردم، با اینکه هیچوقت به “فرشاد” حتی فکر هم نکرده بودم، با این وجود حس و حال عجیبی داشتم.
مادرم هم ذوق زده از علاقه برادر زاده اش نسبت به من، مادام از خوبی ها و اخلاق های نیکوی “فرشاد” می گفت و روز به روز دیدم را نسبت به او خوش بینتر می کرد.
پدرم و دو برادرم هم کلا نظر خاصی نداشتند و می گفتند هر جور که خودت می دانی ، “فرشاد” پسر خوبی است و از آشنایان است و این موضوع را نکته مهمی می دانستند.
کم کم از درس و دانشگاه به عشق”فرشاد” دست کشیدم، فکر زندگی کردن با او زیر یک سقف روز به روز در سرم جولان می داد و به رویاهای آینده ام فکر می کردم.
بعد از مراسم خواستگاری و نامزدی و… بالاخره پس از ۲ سال زندگی مشترکمان را با هم آغاز کردیم، روزهای خوبی بود، عشق و صفا و صمیمیت در بینمان موج می زد و از زندگی لذت می بردیم.
گذشت و گذشت تا اینکه کم کم متوجه تغییر رفتار “فرشاد” نسبت به گذشته شدم و این موضوع به حدی مرا اذیت کرد که طاقت نیاوردم و از او علتش را جویا شدم.
طبق معمول در ابتدا منکر تغییر در رفتارهایش شد، ولی پس از چندین جلسه بین من و او، ناگفته هایی را برایم گفت که مو به تنم سیخ شد.
آری، فرشاد با یک دختر دیگر ارتباط داشت و در این چند سال هم دست از این کار خود برنداشته بود و به ارتباط با آن دختر ادامه داده بود.
حرف هایش همچون آب سردی بر پیکرم ریخته شد، یک لحظه حس کردم که دنیا برایم تیره و تار شده است، صحبت های “فرشاد” که می گفت دیگر دور آن دختر را خط کشیده است و من تنها عشقش هستم، همچون پتکی آهنین بر سرم می خورد.
گاهی وقت ها از خودم می پرسم چرا با زندگی خودت اینگونه تا کردی؟ تو که شرایط بهتری پیش پایت بود به چه دلیل زندگی ات را نابود کردی؟
و اما حالا، حالا افسرده و مأیوس شده ام، نمی دانم این موضوع را با خانواده ام در میان بگذارم یا نه؟ این یک بازی دو سر باخت برای من است، اگر با او ادامه دهم به شیوه ای باخته ام و اگر از او جدا شوم هم به شیوه ای دیگر، نمی دانم چه کنم… فقط کمکم کنید …
تجزیه و تحلیل:
در این خصوص نظر “علیرضا ملایی” رئیس مرکز مشاوره و مددکاری پلیس فارس را جویا شدم:
عوامل مختلفی می توانند سلامت خانواده و ازدواج را با چالش مواجه کنند که خیانت زناشویی یکی از مهمترین و مخرب ترین آن هاست.
خیانت زناشویی به برقراری هرگونه رابطه عاطفی یا جنسی خارج از چارچوب روابط زوجین گفته می شود که به برقراری درجاتی از صمیمیت عاطفی یا جنسی با فردی به غیر از همسر منجر می شود. خیانت زناشویی مهمترین عامل تهدید کننده و تخریب کننده عملکرد، ثبات و تداوم رابطه زناشویی است.
ضعف اعتقادات و باورهای مذهبی، تنوع طلبی، هیجان خواهی، پایین بودن اعتماد به نفس، مسئولیت پذیری پایین، ناآگاهی، ضعف مهارتهای زندگی و اختلالات شخصیتی از عوامل بی وفایی و خیانت می باشد.
تاثیر شبکه های اجتماعی نیز از عوامل اجتماعی خیانت به شمار می روند. لذا زوجین می بایست به منظور جلوگیری از خیانت در زندگی، با شرکت در کلاس ها و کارگاههای آموزشی، شناخت و آگاهی خود را نسبت به آسیب های پیرامونی به خصوص موضوع خیانت بالا ببرند و از عواقب این کار آگاه شوند، از طرفی نیز عزت نفس خود را بالا ببرند و ضمن تقویت بنیه دینی و معنوی، نیازهای عاطفی و جنسیِ خود را مرتفع و با ایجاد تنوع و جذابیت در زندگیِ خود، همواره در زندگی مسیر خیانت را برای خود مسدود نمایند.