» سیاسی » سرلشکر باقری در حمله تروریستی اسرائیل به شهادت رسید
سیاسی
کد خبر:47362 | ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ ساعت ۰۸:۱۴

سرلشکر باقری در حمله تروریستی اسرائیل به شهادت رسید

پرتو جنوب ۰

سردار سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در جریان حمله رژیم صهیونیستی ترور شد و به شهادت رسید.

به گزارش پرتو جنوب به نقل از ایرنا، سردار سرلشکر محمد باقری رئیس ستادکل نیروهای مسلح در جریان حمله سحرگاه رژیم صهیونیستی به کشورمان به شهادت رسید.

سحرگاه امروز جمعه ۲۳ خردادماه، در پی حمله تروریستی رژیم صهیونی به تهران و تعدادی از شهرهای کشور، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند.

به دنبال این جنایت رژیم صهیونیستی، رهبر معظم انقلاب در پیامی خطاب به ملت بزرگ ایران، فرمودند: رژیم باید منتظر مجازاتی سخت باشد. دست قدرتمند نیروی مسلح جمهوری اسلامی او را رها نخواهد کرد باذن‌الله.

ستاد مدیریت بحران از شهروندان درخواست کرد آرامش خود را حفظ کنند، به منظور حفظ نظم عمومی، از هرگونه اقدام شتابزده که موجب اضطراب عمومی می‌شود، خودداری کنند، فقط به اطلاعات رسمی و معتبر توجه کنند، اخبار و دستورالعمل‌های رسمی را فقط از رسانه ملی، کانال‌های ارتباطی معتبر و رسانه‌های رسمی دریافت کنند و فعالان فضای مجازی نیز امنیت روانی جامعه را اولویت اول در نظر بگیرند، از ترددهای غیرضروری حتی‌الامکان خودداری کنند و در صورت نیاز با کادر امدادی همکاری کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×