» حوادث » دختر عجول در آمبولانس اورژانس ۱۱۵ کازرون به دنیا آمد
حوادث
کد خبر:61488 | ۱۹ خرداد ۱۴۰۵ ساعت ۱۸:۱۰

دختر عجول در آمبولانس اورژانس ۱۱۵ کازرون به دنیا آمد

پرتو جنوب 0

رئیس اورژانس ۱۱۵ کازرون از انجام یک زایمان موفق در آمبولانس توسط پرسنل این مرکز خبر داد.

به گزارش پرتو جنوب به نقل از روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ کازرون؛ بهمن جمشیدی رئیس اورژانس ۱۱۵ کازرون در تشریح این عملیات اظهار داشت: در ساعت ۲:۲۰ بامداد امروز، طی تماس با مرکز پیام اورژانس مبنی بر شروع دردهای زایمانی یک مادر باردار ۳۰ ساله در منطقه سرمشهد بالاده، بلافاصله تیم امدادی از پایگاه اورژانس بالاده به محل اعزام شدند.

وی افزود: با توجه به وضعیت اورژانسی بیمار و پیشرفت روند زایمان، این عملیات با مهارت و تحت مراقبت‌های تخصصی تکنسین‌های فوریت‌های پزشکی، حمیدرضا غلامی و کامیاب رضایی، در داخل آمبولانس با موفقیت انجام شد و نوزاد دختر با سلامت کامل متولد گردید.
جمشیدی خاطرنشان کرد: پس از انجام اقدامات حمایتی و اطمینان از وضعیت پایدار مادر و نوزاد، هر دو جهت دریافت مراقبت‌های تکمیلی به بیمارستان ولیعصر (عج) کازرون منتقل شدند.

رئیس اورژانس کازرون در پایان با قدردانی از عملکرد حرفه‌ای و تلاش‌های بی‌وقفه پرسنل حاضر در این عملیات، تصریح کرد: این رویداد بار دیگر اهمیت و نقش حیاتی خدمات اورژانس پیش‌بیمارستانی را در پاسخگویی سریع و مؤثر به مأموریت‌های امدادی نمایان ساخت.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×