» شهرستان » جذب ۳۰ درصد از منابع با همراهی خیرین و نیکوکاران 
شهرستان
کد خبر:23878 | ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۲۰:۴۶

جذب ۳۰ درصد از منابع با همراهی خیرین و نیکوکاران 

پرتو جنوب

در آئین نکوداشت و تجلیل از موسسات خیریه، گروه های جهادی و مراکز نیکوکاری فارس به میزبانی کمیته امداد امام‌ خمینی (ره) استان مطرح شد:

هیچ دولتی بدون مشارکت مردم، توسعه پذیر نیست

 

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان فارس مطرح کرد: جذب ۳۰ درصد از منابع با همراهی خیرین و نیکوکاران

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری پرتو جنوب؛ آئین نکوداشــت وتجلیل از مؤسســات خیریــه، گروه هاى جهادى و مراکز نیکوکارى اســتان فارس بــه میزبانــى کمیته امداد امــام خمینى (ره) فــارس و بــا حضــور معاون توســعه مشــارکتهاى مردمى کمیته امداد امام، امام جمعه شــیراز و نماینده ولــى فقیــه در اســتان فارس، اســتاندار فارس، مدیرکل کمیته امداد امام خمینى(ره) فارس و مؤسسات، مراکز نیکوکارى وگروه جهادی در شیراز برگزار شد.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) در این مراسم با بیان اینکه کمیته امداد مبتنی بر موضوع یک نهاد مردمی و در خدمت به مردم شکل گرفته است گفت: در هنگام نام بردن از کمیته امداد نه تنها یک نهاد و سازمان خاص در نظام مد نظر است بلکه فرمان تأسیس یک نظام مردم پایه که کنار هم قرار بگیرند مد نظر است.

حبیب آسوده با بیان اینکه کمیته امداد مبتنی بر موضوع یک نهاد مردمی و در خدمت به مردم شکل گرفته است گفت: هیچ دولتی بدون مشارکت مردم، توسعه پذیر نیست.

وی تاکید کرد: نشاط اجتماعی، کاهش آسیب‌های اجتماعی، مباحث فردی و اجتماعی را باید مد نظر داشت.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) با اشاره به موضوع ازدواج جوانان یادآور شد: گفتمان سازی برای ساده گرفتن در ازدواج با استفاده از ظرفیت گروه‌های مردم محلات و ترویج زندگی ساده صورت گیرد.

آسوده در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به هزینه های مسکن بیان داشت: هزینه مسکن بسیار سنگین است و نیاز است تا خیرین در این حوزه پای کار باشند.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره)، استان فارس را قطب پزشکی جنوب کشور مطرح کرد و گفت: درد درمان در کنار درد فقر، درد مضاعف و سختی است.

آسوده در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به آسیب‌های اجتماعی مانند طلاق و اعتیاد بیان داشت: مردم و گروه‌های مردمی باید به میدان بیایند تا دشمن نتواند از این فرصت استفاده کند و ذهن مردم را منحرف کند.

سر فصل خدمات انقلاب اسلامی همراه با معنویت است

نماینده ولی فقیه در استان فارس با بیان اینکه انقلاب اسلامی انقلاب معنویت و انسانیت بود در این مراسم گفت: باید سرفصل خدمات انقلاب اسلامی را به این بخش اختصاص دهیم.

وی گفت: انقلاب اسلامی یک حرکت معنوی بود که در روزگار خالی شدن جهان از معنویت، مردم را به پیروی از تعالیم قرآن کریم و فریاد پر تاثیر امام راحل دعوت کرد.

آیت‌الله لطف الله دژکام با اشاره به اینکه این معنویت، تنها به بحث عواطف انسانی محدود نمی‌شود، گفت: چیزی که پیشنهاد انقلاب اسلامی برای همه جهان بشریت است، حاصل دعوت ۱۲۴ هزار پیامبر است و از این موضوع نباید غافل باشیم و باید این پیام انقلاب اسلامی با یک طنین خیلی قوی‌تر به جامعه ما و جهان پیرامون ما مخابره شود.

نماینده ولی فقیه در استان فارس افزود: متاسفانه در سال‌های بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، چون یک گفتمان عدالت خواهی در دنیا وجود نداشت، بحث عدالت‌خواهی، احسان و نیکوکاری نتوانست در جنبه اصلی خود که پیام انقلاب باشد نقش‌آفرینی کند.

دژکام با بیان اینکه اگر بتوانیم یک نفر از جامعه بشری را به سمت کارهای نیک هدایت کنیم، کار بزرگی انجام داده‌ایم، گفت: ما با این حرکت می‌خواهیم پیام کمیته امداد و پیام عدالت‌خواهی امام راحل را به همه جهان، حتی با یک کار کوچک، گوشزد کنیم.

تجمیع فعالیت های خیرخواهانه در حوزه اشتغال، مسکن و ازدواج

استاندار فارس نیز با بیان اینکه این استان مملو از خیرین بسیاری است، گفت: این موضوع به گونه ای است که هر فردی که در این استان زندگی می کند یک نگاه خیرخواهانه دارد.

محمدهادی ایمانیه با تاکید بر تجمیع فعالیت های خیرخواهانه گفت: با تجمیع فعالیت های خیرخواهانه در حوزه اشتغال، مسکن، ازدواج و سلامت، علاوه بر عدم ایجاد موازی کاری، دستیابی به هدف نهایی محقق خواهد شد.

استاندار فارس با اشاره به ساخت بیمارستان خیریه سرطان جنوب، افزود: مشارکت مردم در این اقدام خیرخواهانه ستودنی بود و طی مدت کوتاهی هزاران نفر در این کار خیر سهیم شدند و این موضوع نشان داد ممکن است افراد از نظر سطح مالی با یکدیگر متفاوت باشند اما در انجام کار خیر، سطح نیت آنها بسیار به یکدیگر شباهت دارد.

ایمانیه ادامه داد: استان فارس در حال حاضر بالاترین موقوفات کشور را دارد و در بسیاری از مجامع خیرین پیشتاز بوده است.

ایمانیه اضافه کرد: نیاز سنجی و اولویت بندی و تسهیل در فرآیندهای اداری موضوعی است که باید همواره در همه امور مد نظر باشد. این در حالی است که یکی از مشکلات ما گرچه کمتر شده است اما فرآیندهای قانونی و اداری و مشکلات مرتبط با استانداری، فرمانداری، تامین اجتماعی و مالیات و سایر ادارات که تا حدودی باقی مانده است.

وی خطاب به خیرین تاکید کرد: اگر در راستای کار خیر خود با موانع اداری در ادارات استان فارس مواجه شدید، این موضوع را حتما به اینجانب و یا به دفتر استاندار فارس اعلام کنید.

استاندار فارس گفت: جلوگیری از موازی کاری اصلی ترین هدف های ما است اما متاسفانه هنوز در کارهای خیر نیز موازی کاری وجود دارد.

ایمانیه ادامه داد: مقرر شده بود تا سامانه ای راه اندازی شود تا افرادی که از کمک های خیرین بهره مند شدند اطلاعات آن ها بر اساس کد ملی و کمک دریافت شده درج شود تا از هرگونه موازی کاری جلوگیری شود.

استاندار فارس تاکید کرد: با تجمیع فعالیت های خیرخواهانه در حوزه اشتغال، مسکن و ازدواج و سلامت، علاوه بر عدم ایجاد موازی کاری، دستیابی به هدف نهایی محقق خواهد شد.

ایمانیه از پیشنهاد ایجاد تعاونی اشتغال و تولید به خیرین داد و مطرح کرد: می توانیم با ایجاد تعاونی ها این فرصت را فراهم آوریم تا افراد مددجویی که تحت پوشش خیرین هستند را شریک تعاونی کنیم و یک درآمد همیشگی برای آنها ایجاد کنیم.

استاندار فارس اظهار کرد: با منابع مالی که به این تعاونی ها تزریق می شود می توان یک واحد تولیدی راه اندازی کرد که در آینده تبدیل به یک شبکه تعاونی بزرگ می شود که در راستای شعار سال جاری خواهد بود که علاوه بر مشارکت مردم، خیرین و مددجویان در راستای تولید و اشتغال نیز این موضوع محقق شود.

ایمانیه با اشاره به اینکه حتما نباید تعاونی ها دارای سرمایه بسیار زیادی باشند، افزود: گاها راه اندازی یک کارگاه محدود صنایع دستی و صنایع خانگی با هزینه کم هم امکان پذیر می باشد تا تعاونی آن شکل بگیرد.

وی تصریح کرد: با توجه به اقدامات بسیار خوبی که توسط کمیته امداد، شهرداری و بهزیستی به جهت ساماندهی کودکان کار انجام می شود، بایستی ساماندهی قطعی کودکان کار، متکدی و باز مانده از تحصیل را با یک اقدام هم افزا در استان فارس تشدید کنیم و در سال آینده در برگزاری این آیین نوید ساماندهی کودکان کار را اعلام کنیم.

*تدوین سند حمکرانی خیر و احسان در استان فارس

*معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس نیز گفت: انتظار است که با همکاری مجموعه‌هایی مختلف از جمله کمیته امداد، بهزیستی، سپاه و بسیج و همه فعالان خدمت رسان به محرومین و مستضعفین سند حکمرانی خیر و احساس در استان تدوین شود.

اسماعیل قزل سفلی افزود: امروز ضرورت دارد که همگی در کنار هم قرار بگیریم و یک زبان مشترک و گفتمان فراگیر در حوزه خیر و احساس ایجاد کنیم.

وی ادامه داد: باید به شکل مساله محور وارد عرصه احسان و نیکی شویم و نیازهای اولویت دار خدمت گیرندگان را شناسایی و در جهت رفع آنها تمرکز کنیم.

او اظهار کرد: اولویت امروز جامعه به ویژه نسل جوان ما اشتغال، مسکن و ازدواج است که همه باید با هم افزایی تحقق آنها را دنبال کنیم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس گفت: باید بستر مشارکت در تصمیم گیری‌ها را برای فعالان حوزه خیر، احسان و نیکوکاری فراهم کنیم و داده ها و اطلاعات افراد نیازمند را با حفظ و صیانت از آبروی افراد در اختیار آنها قرار دهیم.

قزل سفلی افزود: اگر به فعالان عرصه خیر و احسان کمک کنیم، راه را برای آنها باز کنیم و نظرات و تجربیات آنها را در تصمیم گیری ها دخالت دهیم، قطعا اهداف و برنامه ها در این حوزه به سرعت به نتیجه خواهد رسید.

وی اظهار کرد: امروز در استان فارس در این زمینه شاهد بالاترین سطح از هم افزایی، همدلی و هماهنگی بین تمام مجموعه ها و فعالان احسان و نیکوکاری هستیم.

او اظهار کرد: مجموعه فعالان کار خیر باید توجه و پاسخگویی به اولویت های اصلی که متولیان امر از جمله کمیته امداد و بهزیستی اعلام می کنند را مد نظر قرار دهند و متناسب با هدف گذاری انجام شده جهت حرکت خود را تنظیم کنند.

*۳۰ درصد از منابع سال گذشته کمیته امداد با حمایت خیرین استان جذب شد 

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان فارس با اشاره به فعالیت ۴۰۰ مؤسسه خیریه و تعداد قابل توجهی از گروه‌های جهادی که تلاش آنها معطوف به خدمت جامعه هدف است، گفت: ۳۰ درصد از منابع سال گذشته که در بخش‌های ازدواج، مسکن نیازمندان و تحصیل انجام شد با کمک خیرین و نیکوکاران استان فارس بود.

وی اظهار کرد: معاونت اجتماعی استانداری فارس آمادگی دارد تا در بخش های اشتغال، مسکن و سلامت، ازدواج و فرزندآوری که در حال انجام کار خیر هستند یک شبکه خیریه ای از سمن های مرتبط ایجاد کند.

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان فارس یکی از شاخصه‌های استان فارس را وجود خیران و نیکوکاران دانست و نیز گفت:خیرین در حوزه‌های مختلف استان فعالیت دارند و کارکردهای ارزشمندی دارند.

مرتضی موصلی افزود: بیش از ۴۵۰ هزار نیکوکار حقیقی در مجموع امداد امام خمینی (ره) مشارکت دارند و بیش از ۴۴۰ مرکز نیکوکاری در این حوزه فعال هستند.

وی با اشاره به برگزاری همایش تجلیل از مؤسسات خیریه، گروه‌های جهادی و مراکز نیکوکاری استان فارس در جهت هم افزایی ظرفیت‌های استان در جهت توسعه عدالت اجتماعی و خدمت گذاری به جامعه اسلامی برگزار شد.

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره)استان فارس تصریح کرد: این مراسم با حضور ۵۰۰ مؤسسه، مرکز نیکوکاری و گروه جهادی برگزار شد تا در راستای تحقق شعار سال با مشارکت مردم، زمینه‌ای فراهم شود تا در خدمت به جامعه اسلامی و خانواده‌هایی که به هر دلیل در شرایط اقتصادی ضعیف‌تر هستند بتوانیم عملکرد بهتری را داشته باشیم.

موصلی ادامه داد: بخش قابل توجهی از خدماتی که در سال گذشته در خدمت گذاری به جامعه هدف ما در سطح استان صورت گرفت مرهوم کمک‌های خیرین و مجموعه نیکوکاران بود.

خبرنگار،مازیار فتحی

Print Friendly, PDF & Email

دیدگاهتان را بنویسید

  • ×