» آرشیو » گلایه مندی رییس دانشگاه سلمان فارسی کازرون به دلیل عدم استفاده از ظرفیتهای علمی این دانشگاه در حل مشکلات شهرستان
آرشیو - شهرستان
کد خبر:7008 | ۲۵ تیر ۱۴۰۲ ساعت ۱۲:۴۴

گلایه مندی رییس دانشگاه سلمان فارسی کازرون به دلیل عدم استفاده از ظرفیتهای علمی این دانشگاه در حل مشکلات شهرستان

پرتو جنوب

دکتر غریب فاضل نیا رییس دانشگاه سلمان فارسی کازرون، از عدم استفاده دستگاه های مدیریتی شهرستان کازرون از ظرفیتهای علمی و مطالعاتی اعضای هیأت علمی این دانشگاه در جهت حل مشکلات و معضلات و مدیریت و توسعه شهرستان گلایه کرد.

به گزارش خبرنگار پرتو جنوب، دکتر فاضل نیا رییس دانشگاه سلمان فارسی کازرون در نشست خبری با خبرنگاران که روز یکشنبه در این دانشگاه برگزار شد، به معرفی ظرفیتها و توانمندی های این دانشگاه پرداخت و رئوس اقدامات انجام شده در دوره مسئولیت خویش را تشریح کرد.

در این نشست که با حضور مسئول دفتر نهاد رهبری و  اعضای هیأت رییسه این دانشگاه برگزار شد، دکتر فاضل نیا با تأکید بر نقش مهم رسانه ها جهت معرفی دانشگاه و پتانسیل ها و ظرفیتهای مهم علمی، تحقیقاتی و کاربردی آن در زمینه های مختلف اظهار داشت: رسانه ها رکن مهمی برای ایجاد ائتلاف توسعهی جهت پیشرفت شهرستان و دانشگاه هستند.

وی با بیان اینکه هر چه برای تثبیت دانشگاه نیاز است در دستور کار قرار داده ایم افزود: به لطف خدا و یاری همکاران و همراهی مسئولان و دلسوزانی که بی چشمداشت جهت رشد و ارتقای این دانشگاه تلاش نموده اند، بخش زیادی از برنامه هایی که در دستور کار بوده محقق شده است.

رونمایی از سایت بنیاد حامیان جهت حمایت مردم از دانشگاه

رییس دانشگاه سلمان فارسی کازرون گفت: در ایجاد بنیاد حامیان دانشگاه، جزو دانشگاه های پیشگام هستیم و در همین راستا خیرین و حامیان دلسوزی یاریگرمان بوده اند.

وی ضمن دعوت از اصحاب رسانه و خبرنگاران بعنوان اعضای افتخاری بنیاد حامیان دانشگاه جهت کمک به پیشرفت و اعتلای بیشتر دانشگاه اظهار داشت: تمام تلاشمان بر این است که متناسب با ظرفیتها و امکانات موجود، جایگاه دانشگاه را ارتقا دهیم و پیگیر افزایش اعتبارات دانشگاه هستیم ولی نیازمند حمایتهای مردمی به هر شکلی که امکان پذیر باشد، هستیم و بنیاد حامیان این امکان را فراهم کرده که هر فردی از هر نقطه دنیا و به هر شکل و میزان که تمایل دارد امکان حمایت از دانشگاه سلمان را داشته باشد.

فاضل نیا از رونمایی از سایت بنیاد حامیان دانشگاه سلمان فارسی کازرون خبر داد و افزود: پس از طی مراحل قانونی، این بنیاد به ثبت رسیده و در حال حاضر دانشگاه سلمان در جمع دانشگاه‌هایی است که بنیاد حامیان در آنها وجود دارد.

او به برگزاری نشست های هم اندیشی با اعضای هیأت علمی کازرونی در دانشگاه های تهران اشاره کرد و گفت: در نتیجه همین نشست ها، دکتر علی محمد مؤذنی که یکی از مفاخر علمی شهرستان و از اساتید دانشگاه تهران می باشد، کتابخانه شخصی خویش با بیش از ۳ هزار جلد کتاب را به دانشگاه سلمان اهدا نمود که جای تقدیر و تشکر دارد.

دکتر غریب فاضل نیا اظهار امیدواری کرد در صورت موافقت شورای انقلاب فرهنگی، جشنواره بزرگداشت سلمان فارسی هر ۳ سال یکبار به میزبانی این دانشگاه در کازرون برگزار گردد و منشأ تحول عظیم فرهنگی در شهرستان گردد.

رییس دانشگاه سلمان فارسی کازرون سپس به پرسش های خبرنگاران در زمینه های مختلف پاسخ گفت.

باید از ظرفیت دانشگاه جهت ریشه یابی مشکلات شهرستان استفاده کرد

وی در پاسخ به پرسشی درخصوص استفاده از تخصص و ظرفیت علمی دانشگاه و اعضای هیأت علمی آن در حل مشکلات و معضلات عدیده شهرستان اظهار داشت: دانشگاه نقش مهمی در توسعه شهرستان دارد و با ایجاد ظرفیتهای مختلف تحقیقاتی، می تواند در زمینه های مختلف مدیریت شهری و توسعه شهرستان نقش آفرین باشد. در تمام دنیا نیز این رویه اجرا می شود و از تخصص اعضای هیأت علمی دانشگاه ها استفاده می شود ولی متأسفانه در شهرستان کازرون این همراهی وجود ندارد و علیرغم اعلام آمادگی دانشگاه و تأکیدات استاندار محترم فارس و فرماندار ویژه شهرستان کازرون، تاکنون هیچ دستگاهی درخواست همکاری و انجام کار تحقیقاتی نداشته است.

فاضل نیا ادامه داد: با حضور ۵۰ عضو هیأت علمی دانشگاه که همگی از اساتید برجسته و متخصص در رشته های مختلف هستند، در صورت دریافت درخواست، می توانیم در حوزه های مختلف، مطالعات تخصصی داشته باشیم و جهت حل مشکلات شهرستان از جمله مکان یابی دفع پسماند بدون ایجاد حاشیه های جغرافیایی و سیاسی، همکاری کنیم. باید از ظرفیت دانشگاه جهت ریشه یابی مشکلات شهرستان استفاده کرد.

دکتر فاضل نیا در پاسخ به سوال خبرنگار پرتو جنوب درباره افتتاح پردیس این دانشگاه علیرغم اتمام برخی موارد و تکمیل تجهیزات گفت: با توجه به اینکه ردیف اعتباری این پروژه بسته شده بود و نیاز مبرم به تأمین مکان جهت حضور دانشجویان در کلاسهای حضوری داشتیم به ناچار تصمیم به افتتاح پردیس دانشگاه گرفتیم و این یکی از بزرگترین اقدامات ما بود و بحمدلله با اراده ای قوی و یاری گرفتن از برخی سازمانها و خیرین توانستیم بسیاری از نواقص و کمبودها را برطرف کنیم و مابقی نیز به زودی مرتفع خواهد شد.

خبرنگار: الهام ضرغام

Print Friendly, PDF & Email
  • ×