» آرشیو » معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز خبر داد؛ بررسی بیش از ۴۰۰ پرونده در کمیسیون قانونی ماده ۲۰، در نیمه نخست سال جاری
آرشیو - شهرستان
کد خبر:12619 | ۳ مهر ۱۴۰۲ ساعت ۱۹:۲۲

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز خبر داد؛ بررسی بیش از ۴۰۰ پرونده در کمیسیون قانونی ماده ۲۰، در نیمه نخست سال جاری

پرتو جنوب

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز از بررسی بیش از ۴۰۰ پرونده در کمیسیون قانونی ماده ۲۰، در نیمه نخست سال جاری خبر داد.

به گزارش پرتو جنوب به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «محمدجواد راعی» با بیان اینکه در نیمه نخست سال جاری، بیش از ۴۰۰ پرونده در هشت کمیسیون قانونی «ماده ۲۰ امور ‌داروخانه» بررسی شده است، گفت: نشست ‌های کمیسیون ماده ۲۰ دانشگاه، با حضور رییس دانشگاه و یا نماینده ایشان، مدیر نظارت و ارزیابی مواد و فرآورده‌های دارویی دانشگاه، نماینده انجمن داروسازان، نماینده سازمان نظام پزشکی استان و یک داروساز آزاد به دعوت رئیس دانشگاه، برگزار می شود.

او افزود: در این کمیسیون ‌ها، به بیش از ۱۳۰ پرونده مربوط به موافقت‌ اصولی و صدور پروانه‌ تاسیس داروخانه و ۵۰ گواهی تشخیص صلاحیت مسوول فنی شرکت ‌های پخش دارویی و داروخانه ‌ها رسیدگی شده است.

این مقام مسوول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به ایجاد فرآیندهای جدید با هدف تسریع در پرونده ‌های تاسیس داروخانه در کمیسیون ماده ۲۰ و رضایتمندی متقاضیان اظهار کرد: پس از طرح موضوع و با موافقت همه اعضا، موضوع تفویض اختیار این فرآیند از کمیسیون قانونی ماده ۲۰ امور ‌داروخانه ها به معاونت غذا و دارو واگذار شد.

دکتر راعی با بیان اینکه رسیدگی به تخلفات داروخانه ‌ها و شرکت های پخش دارویی، یکی دیگر از مواردی است که در این کمسیون مطرح و بررسی می شود، افزود: در راستای نظارت و بازدید بازرسان این معاونت از داروخانه ‌ها و شرکت های دارویی تحت پوشش، ۵۳ پرونده به کمیسیون ماده ۲۰ ارجاع شد و پس از صدور آرای صادره، برای رسیدگی به تخلف‌ های آنان به مراجع ذیصلاح معرفی شده است.

او با اعلام افزایش داروخانه ‌های منتخب در شهر شیراز افزود: در راستای توزیع عادلانه دارو و افزایش دسترسی بیماران به داروهای خاص، پس از بررسی احراز شرایط عمومی متقاضیان، ۱۸۴ پرونده در کمسیون مطرح و برای داروخانه دارای شرایط اختصاصی، مجوز توزیع داروهای تالاسمی و هموفیلی، هورمون رشد، بیماران شیمی درمانی، داروهای پیوند، داروهای نازایی، داروهای حاجب، داروهای بیماران MS و CF صادر شد.

در این کمیسیون، پرونده‌های دیگری مانند «تبدیل وضعیت داروخانه ‌ها به شبانه‌روزی»، «درخواست صلاحیت قائم مقامی مسوول فنی»، «درخواست معرفی جانشین موسس داروخانه» و سایر امور مربوط به داروخانه های تحت پوشش، مطرح و بررسی می شود.

Print Friendly, PDF & Email
  • ×